U Vošinom oku

 

Nikola Kovačević i Milan Lazarević nastupili su za Spartak i Proleter u poslednjem kolu Super lige i Prve lige Srbije.

Proteklog vikenda, odigrano je redovno prvenstveno kolo u Super ligi i Prvoj ligi Srbije, pa su, osim fudbalera Vojvodine, obaveze imali i igrači „stare dame“ koji se trenutno nalaze na pozajmici ili dvojnoj registraciji u drugim klubovima. Dvojica od njih, Nikola Kovačević i Milan Lazarević, dobili su priliku da zaigraju.

Spartak (Nikola Kovačević)

Fudbaleri Spartaka poraženi su od ekipe Rada u Subotici rezultatom 0:1 (0:1), u 11. kolu Super lige Srbije. Strelac jedinog gola na meču bio je Lutovac u 43. minutu. Vezista Vojvodine na pozajmici u Spartaku Nikola Kovačević ponovo se našao u startnoj postavi „plavih golubova“, ali je ovoga puta zamenjen u 46. minutu, kada je umesto njega na teren ušao Krmar. Spartak se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, sa 16 osvojenih bodova.

Proleter (Milan Lazarević, David Hrubik, Marko Đurišić, Uroš Stamenić)

Fudbaleri Proletera igrali su nerešeno 0:0 protiv ekipe Kolubare u Lazarevcu, u osmom kolu Prve lige Srbije. Od fudbalera Vojvodine koji se nalaze na pozajmici ili dvojnoj registraciji u timu sa Slane Bare, ovoga puta nastupio je samo Milan Lazarević, koji je odigrao svih 90 minuta. David Hrubik, Marko Đurišić i Uroš Stamenić nisu bili u kombinaciji za sastav za ovaj meč. Proleter se trenutno nalazi na 12 mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova, koliko ima i 13-plasirani Dinamo, prvi tim „ispod crte“ za ispadanje u Srpsku ligu.

ČSK (Stefan Zogović)

Fudbaleri ČSK-a pobedili su ekipu Mačve rezultatom 1:0 (0:0), u osmom kolu Prve lige Srbije. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Davidov u 61. minutu. Fudbaler Vojvodine na pozajmici u ekipi iz Čelareva Stefan Zogović i dalje nije u kombaniciji za tim trenera Triva Ilića. ČSK se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova, jednim manje od prvoplasirane Mačve i tri više od trećeplasirane Slobode, prvog tima „ispod crte“ za plasman u Super ligu.