U Vošinom oku

 

Proteklog vikenda, u Prvoj ligi Srbije odigrani su mečevi 16. kola, a svi fudbaleri Vojvodine koji se nalaze na pozajmicama ili dvojnoj registraciji našli su se na terenu.

U ovoj polusezoni, na pozajmicama ili dvojnoj registraciji nastupaće petorica fudbalera Vojvodine. Kao i prošle polusezone, u timu Bačke iz Bačke Palanke igraće Stefan Zogović, dok će za tim Proletera iz Novog Sada igrati Dragan Karanov, Marko Đurišić, Lazar Zličić i Saša Ćurko. Sva petorica igrača odigrali su barem nekoliko minuta za svoj tim u prvom prolećnom kolu u Prvoj ligi Srbije.

ČSK Pivara – Proleter 0:0 (Dragan Karanov, Marko Đurišić, Lazar Zličić, Saša Ćurko)

U 16. kolu Prve lige Srbije, fudbaleri Proletera igrali su nerešeno 0:0 na gostovanju ekipi ČSK-a u Čelarevu. Za tim iz Novog Sada, u startnoj postavi našli su se sva četvorica fudbalera Vojvodine koji su tu na pozajmici ili dvojnoj registraciji: Dragan Karanov, Marko Đurišić, Lazar Zličić i Saša Ćurko, s tim da je Zličić igrao do 61. minuta, kada ga je zamenio Čović, a Karanov do 66, kada je svoje mesto ustupio Grgiću. Vezista Marko Đurišić zaradio je žuti karton na ovom meču. Proleter se trenutno nalazi na šestom mestu u Prvoj ligi Srbije sa 23 boda, odnosno 11 manje od drugoplasirane Bačke, prvog tima iznad crte za plasman u Super ligu.

Kolubara – Bačka 0:0 (Stefan Zogović)

Fudbaleri Bačke igrali su nerešeno 0:0 sa ekipom Kolubare u Lazarevcu, u 16. kolu Prve lige Srbije. Za tim iz Bačke Palanke, od 89. minuta nastupio je fudbaler Vojvodine Stefan Zogović, koji je zamenio Filipa Bajića. Bačka se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 34 boda, četiri manje od prvoplasiranog Napretka i osam više od trećeplasiranog Sinđelića, prvog tima ispod crte za plasman u Super ligu.