U Vošinom oku

 

Fudbaleri Vojvodine koji se nalaze na pozajmici ili dvojnoj registraciji u drugim klubovima imali su priliku da igraju tokom prethodnog vikenda.

Prošlog petka, fudbaleri Vojvodine igrali su prvenstveni meč protiv Rada, a za vikend su mečeve igrali i timovi u kojima se nalaze igrači Voše na pozajmici ili dvojnoj registraciji.

Spartak (Nikola Kovačević)

Fudbaleri Spartaka igrali su nerešeno 1:1 (0:1) protiv ekipe Javora, u osmom kolu Super lige Srbije. Ivanjičani su poveli golom Stojakovića u 44, ali je Spartak izjednačio preko Radovanovića u 89. minutu. Vezista Vojvodine Nikola Kovačević, koji se nalazi na pozajmici u timu iz Subotice, odigrao je svih 90 minuta za domaćina. Spartak se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli, sa 13 osvojenih bodova.

Proleter (Milan Lazarević, David Hrubik, Marko Đurišić, Uroš Stamenić)

Fudbaleri Proletera igrali su nerešeno 1:1 (0:1) protiv ekipe Zemuna, u petom kolu Prve lige Srbije. Slanobarci su poveli u 39. preko Andrejevića, dok je domaćin izjednačio u 62. minutu golom Stanojevića. Za ekipu iz Novog Sada, u startnoj postavi su zaigrali Milan Lazarević, Marko Đurišić i Uroš Stamenić, dok je David Hrubik u igru ušao u 67. minutu, kada je zamenio Nemanju Stojšića. Stamenić je teren napustio u 84. minutu, kada je svoje mesto ustupio Draganu Karanovu, a minut kasnije žuti karton dobio je Marko Đurišić. Proleter se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli sa šest bodova.

ČSK (Stefan Zogović)

Fudbaleri ČSK-a igrali su nerešeno 1:1 (0:1) protiv ekipe Jagodine, u petom kolu Prve lige Srbije. Čelarevčani su poveli u 33. minutu golom Plavšića, dok su domaćini izjednačili u 64. minutu preko Petronijevića. Fudbaler Vojvodine na pozajmici u ČSK-u Stefan Zogović nije bio u sastavu za ovaj meč. ČSK se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 11 bodova, četiri manje od prvoplasirane Mačve i dva više od trećeplasiranog Sinđelića.