U Vošinom oku

 

Nikola Kovačević i svi fudbaleri Vojvodine na pozajmici i dvojnoj registraciji u Proleteru bili su na terenu u mečevima svojih trenutnih klubova proteklog vikenda.

Dok su fudbaleri Vojvodine pobedom nad Borcem zauzeli prvo mesto na tabeli Super lige, igrači „stare dame“ koji se trenutno nalaze na pozajmici ili dvojnoj registraciji u drugim klubovima imali su svoje obaveze. Nikola Kovačević u Spartaku, kao i sva četvorica Vošinih fudbalera na pozajmici ili dvojnoj registraciji u Proleteru sa Slane Bare, pružili su zapažene partije u svojim trenutnim timovima.

Spartak (Nikola Kovačević)

Fudbaleri Spartaka pobedili su ekipu Čukaričkog rezultatom 2:4 (1:1), u devetom kolu Super lige Srbije. Strelci za domaće bili su Jeftić u 16. i Fofana u 66, dok su golove za „plave golubove“ postigli Milić u 35, Torbica u 47. (p), Ivanović u 51. i Mudrinski u 67. minutu. Vezista Vojvodine na pozajmici u timu iz Subotice Nikola Kovačević odigrao je svih 90 minuta za goste. Spartak se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli, sa 16 osvojenih bodova.

Proleter (Milan Lazarević, David Hrubik, Marko Đurišić, Uroš Stamenić)

U šestom kolu Prve lige Srbije, fudbaleri Proletera poraženi su od ekipe Inđije rezultatom 2:0 (0:0). Golove za domaćina postigli su Rakić u 57. i Živanović u 76. minutu. Za ekipu iz Novog Sada, od prvog minuta su nastupili Milan Lazarević, David Hrubik, Marko Đurišić i Uroš Stamenić, s tim da je u toku meča Hrubika zamenio Manojlović, a Stamenića Ilijić. Sva četvorica pružili su solidne partije, a Stamenić je u 20. minutu pogodio prečku. Proleter se trenutno nalazi na 10. mestu na tabeli, sa šest osvojenih bodova.

ČSK (Stefan Zogović)

Fudbaleri ČSK-a pobedili su ekipu Dinama iz Vranja rezultatom 2:0 (1:0), u šestom kolu Prve lige Srbije. Golove za tim iz Čelareva postigli su Vukasović u 23. i Plavšić u 53. minutu. Fudbaler Vojvodine na pozajmici u ČSK-u nije bio u sastavu za ovaj meč. ČSK se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 14 bodova, dva manje od prvoplasirane Mačve i tri više od trećeplasiranog Sinđelića.