U Vošinom oku

 

Proteklog vikenda, utakmice za svoje trenutne klubove igrali su i fudbaleri Vojvodine koji se nalaze na pozajmici i svaki od njih dobio je priliku da zaigra.

Lazar Veselinović (Pohang stilers)

Napadač Vojvodine Lazar Veselinović odigrao je poslednjih 13 minuta za Pohang stilerse na utakmici protiv Busan i’parka, pošto je u 77. minutu ušao na teren umesto Dong-Vun Sima. Pohang stilers je pobedio rezultatom 2:0 i tako osigurao treću poziciju na tabeli pred plej of, sa trenutno 14 bodova manje od prvoplasiranog Džionbuk motorsa.

Emil Rockov, Aleksandar Desančić, Dragan Karanov, Lazar Zličić (Proleter)

Fudbaleri Proletera proteklog vikenda imali su težak meč protiv lidera Prve lige Srbije, ekipe Bačke iz Bačke Palanke, u kojem su na svom terenu poraženi rezultatom 0:1 (0:1). Strelac jedinog gola na utakmici bio je Mojsilović u 40. minutu.

Od fudbalera Vojvodine, sva četvorica našla su se u startnoj postavi tima sa Slane bare, s tim da je Karanov igrao do 46, a Desančić do 47. minuta, kada su obojica bili zamenjeni. Uprkos primljenom golu, za koji ne snosi krivicu, golman Emil Rockov pružio je dobru partiju i nekoliko puta zaustavio opasne udarce igrača Bačke. Dobru priliku da Slanobarcima obezbedi bod imao je Lazar Zličić u finišu utakmice, ali je njegov pokušaj glavom završio pored stative gola gostiju.

Stefan Zogović (Bačka)

Jedini igrač Vojvodine na pozajmici u Bačkoj Stefan Zogović zauzeo je svoje mesto u startnoj postavi lidera Prve lige Srbije na meču protiv Proletera na Slanoj bari. On je dobio žuti karton u 18. minutu, da bi 18 minuta pre kraja utakmice ustupio svoje mesto na terenu Danetu Dukiću.