U Vošinom oku

 

Napadač Vojvodine na dvojnoj registraciji u Proleteru Saša Ćurko (19) postigao je gol za tim sa Slane Bare na utakmici protiv Bačke, u 23. kolu Prve lige Srbije.

U 23. kolu Prve lige Srbije, dva tima koja u svojim redovima na pozajmici ili dvojnoj registraciji imaju igrače Vojvodine, Proleter i Bačka, odigrali su međusobni susret u Bačkoj Palanci. Uspešniji su bili domaćini, koji su ostvarili pobedu rezultatom 2:1 (0:0).

Bačka – Proleter 2:1 (Stefan Zogović, Dragan Karanov, Marko Đurišić, Lazar Zličić, Saša Ćurko)

Fudbaleri Bačke pobedili su ekipu Proletera rezultatom 2:1 (0:0), u 23. kolu Prve lige Srbije. Strelci za tim iz Bačke Palanke bili su Trivunović u 50. (p) i Čeković u 67, dok je jedini gol za Proleter postigao Ćurko u 74. minutu. Od igrača Vojvodine, u timu Bačke ovoga puta nije bilo Stefana Zogovića, dok su za tim sa Slane Bare nastupili sva četvorica Vošinih fudbalera: Karanov, Đurišić i Zličić našli su se u startnoj postavi, s tim da su Đurišić i Zličić odigrali svih 90, dok je Karanova od 79. minuta zamenio Bogdanić, a napadač Saša Ćurko na teren je ušao u 58. umesto Grgića i do kraja meča pružio vrlo dobru partiju, koju je krunisao golom za smanjenje rezultata u 74. minutu, kada je iskoristio grešku odbrambenog igrača Bačke Ilića i savladao nemoćnog Stepandića. Na ovoj utakmici, mladi napadač Proletera zaradio je i žuti karton.