U Vošinom oku

 

Svi fudbaleri Vojvodine koji se nalaze na pozajmici ili dvojnoj registraciji u Proleteru, nastupili su za tim sa Slane Bare na utakmici protiv Napretka u Kruševcu.

Proteklog vikenda, u Prvoj ligi Srbije odigrani su mečevi 17. kola, tokom kojeg su nastupili i većina igrača Vojvodine koji se nalaze na pozajmici ili dvojnoj registraciji u drugim klubovima.

Napredak – Proleter 1:0 (Dragan Karanov, Marko Đurišić, Lazar Zličić, Saša Ćurko)

Fudbaleri Proletera iz Novog Sada poraženi su rezultatom 1:0 (0:0) od lidera Prve lige, ekipe Napretka iz Kruševca. Jedini gol na utakmici postigao je Ibrahim Ndiaje u 75. minutu. Za tim sa Slane Bare, u prvoj postavi nastupili su sva četvorica igrača Vojvodine koji se nalaze na pozajmici ili dvojnoj registraciji: Dragan Karanov, Marko Đurišić, Lazar Zličić i Saša Ćurko, s tim da je Karanov zamenjen u 62. minutu, kada je na teren ušao Aleksandar Desančić. U 53. minutu, žuti karton u ekipi Proletera dobio je Đurišić. Slanobarci se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli, sa pet bodova više od 13-plasiranog Dinama, prvog tima koji se nalazi ispod crte za ispadanje iz Prve lige.

Bačka – Zemun 2:0 (Stefan Zogović)

U 17. kolu Prve lige Srbije, fudbaleri Bačke pobedili su ekipu Zemuna rezultatom 2:0 (0:0), golovima Čekovića u 53. i Trivunovića u 59. minutu (p). Igrač Vojvodine na pozajmici u ekipi Bačke Stefan Zogović ovaj susret je odgledao sa klupe za rezervne igrače. Bačka se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli, sa četiri boda manje od lidera Napretka i devet više od trećeplasirane Bežanije, prve ekipe ispod crte za plasman u Super ligu.