U Vošinom oku

 

Marko Đurišić, Lazar Zličić i Stefan Zogovoić odigrali su svih 90 minuta za svoje timove u 22. kolu Prve lige Srbije.

Proteklog vikenda, odigrano je 22. kolo Prve lige Srbije, a od fudbalera Vojvodine na pozajmici ili dvojnoj registraciji u drugim klubovima, nastupili su Marko Đurišić i Lazar Zličić za Proleter i Stefan Zogović za Bačku.

Proleter – Radnički 1923 1:0 (Dragan Karanov, Marko Đurišić, Lazar Zličić, Saša Ćurko)

Fudbaleri Proletera pobedili su ekipu Radničkog 1923 rezultatom 1:0 (0:0), u 22. kolu Prve lige Srbije. Strelac jedinog gola na meču bio je Komazec u 57. minutu. Od igrača Vojvodine, u startnoj postavi tima sa Slane Bare našli su se Marko Đurišić i Lazar Zličić, koji su odigrali svih 90 minuta, dok Dragan Karanov i Saša Ćurko nisu bili u kombinaciji za ovaj susret. U 43. minutu, žuti karton u ekipi Proletera dobio je Marko Đurišić. Slanobarci se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli sa 32 boda, sedam više od 13-plasiranog Dinama, prvog tima „ispod crte“ za ispadanje u Srpsku ligu.

Dinamo – Bačka 2:0 (Stefan Zogović)

U 22. kolu Prve lige Srbije, fudbaleri Bačke poraženi su od ekipe Dinama iz Vranja rezultatom 2:0 (0:0). Strelci za domaćina bili su Petronijević u 59. i Stavrić u 79. minutu. Igrač Vojvodine Stefan Zogović odigrao je svih 90 minuta za tim iz Bačke Palanke, a u 53. minutu dobio je žuti karton. Bačka se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 42 boda, 10 manje od prvoplasiranog Napretka i pet više od trećeplasiranog Sinđelića, prvog tima „ispod crte“ za plasman u Super ligu.