U Vošinom oku

 

Sva četvorica fudbalera Vojvodine koji se nalaze na pozajmici ili dvojnoj registraciji u Proleteru našli su se u startnoj postavi tima sa Slane Bare na utakmici protiv Donjeg Srema.

Proteklog vikenda, fudbaleri Vojvodine odigrali su veliki derbi protiv Crvene zvezde na „Karađorđu“, koji je završen remijem i rezultatom 0:0. Međutim, obaveze su imali i Vošini igrači koji se nalaze na pozajmici ili dvojnoj registraciji u drugim klubovima, pri čemu su se od prvog minuta na terenu našli oni koji nastupaju za Proleter sa novosadske Slane Bare.

Proleter – Donji Srem 1:0 (Dragan Karanov, Marko Đurišić, Lazar Zličić, Saša Ćurko)

U 20. kolu Prve lige Srbije, fudbaleri Proletera pobedili su ekipu Donjeg Srema rezultatom 1:0 (0:0). Strelac jedinog gola na meču bio je Komazec u 61. minutu. Od igrača Vojvodine, sva četvorica (Karanov, Đurišić, Zličić, Ćurko) našli su se u startnoj postavi tima trenera Zoltana Saboa. Đurišić i Zličić odigrali su svih 90 minuta, dok je Karanov zamenjen u 71, kada je na teren ušao Desančić, a Ćurko u 89. minutu, kada je umesto njega ušao Milošević. Proleter se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli sa 28 bodova, osam više od 13-plasirane Loznice, prve ekipe „ispod crte“ za ispadanje u Srpsku ligu.

BSK Borča – Bačka 0:0 (Stefan Zogović)

Fudbaleri Bačke igrali su nerešeno 0:0 protiv ekipe BSK Borče u Beogradu, u okviru 20. kola Prve lige Srbije. U timu iz Bačke Palanke, fudbaler Vojvodine na pozajmici Stefan Zogović čitav meč je presedeo na klupi. Bačka se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 41 bodom, devet manje od prvoplasiranog Napretka i osam više od trećeplasiranog Sinđelića, prvog tima „ispod crte“ za direktan plasman u Super ligu.