NOVI-LOGO-ZA-VEST

 

 

Fudbalski klub „Vojvodina“ sa ponosom ističe da je na njegovu adresu iz FSS stigao zvaničan dopis u kojem UEFA pohvaljuje rezultate rada na ispunjavanju finansijskog monitoringa.
Prvi put od kako je uveden postupak finansijskog monitoringa od stane UEFA, jedan srpski klub je u datom roku izvršio sve svoje obaveze i pri tom nije narušio ni jedan od indikatora predviđenih Pravilnikom o licenciranju klubova i finansijskom fer pleju.
Vojvodina je tako stala u red najorganizovanijih i najvećih klubova Evrope, nastavivši da ispunjava obećanja predsednika kluba Zorana Šćepanovića koji je na početku svog mandata obećao da će „Stara dama“ biti šampion finansijskog fer pleja. Treba istaći da FK „Vojvodina“ redovno ispunjava sve svoje obaveze prema Poreskim organima Republike Srbije, te da u tom smislu klub ne duguje ni jedan dinar na ime poreskih obaveza i da se ponaša kao socijalno odgovoran subjekt.
Upravni odbor kluba će i u buduće istrajati na onom što je obećao, a to je čisto i transparentno poslovanje u skladu sa zakonima Republike Srbije i propisima UEFA.