Данас пре подне, фудбалери Војводине одрадили су нови тренинг током припрема у Белеку. После три дана током којих су имали готово идеалне услове за рад, црвено-беле је данас на терену спортског центра „Сусеси“ дочекала киша и хладњикаво време, али их то није омело у намери да испуне све оно што је зацртао шеф стручног штаба Ненад Лалатовић.

Након уобичајених вежби загревања под вођством кондиционог тренера Саше Семередија, играчи су радили вежбу поседа и притиска на лопту, а шеф стручног штаба Ненад Лалатовић је прекидао рад сваки пут када је осетио потребу да својим фудбалерима укаже на пропусте и корекције, са циљем да све буде онако како је замислио.

Након тога, он и помоћни тренер Драган Шарац су са играчима из везног реда и нападачима радили на увежбавању завршнице пред голом, док је други помоћни тренер Видак Братић са одбрамбеним фудбалерима радио на уигравању задње линије Вошиног тима. На крају тренинга, играчи су вежбали шут и центаршут, што је, у комбинацији са трчањем, употпунило веома садржајан и захтеван тренинг црвено-белих.

Одвојено од осталих саиграча, тренирао је само капитен Ранко Веселиновић, који се још увек опоравља од повреде пете метатарзалне кости, а тренинг је због прехладе поново пропустио голман Никола Симић. Фудбалери Војводине ће на терен поново истрчати данас поподне, док их сутра очекује пријатељска утакмица против Рапида из Беча.