logo Liga Evrope, manja

 

Prodaja karata za revanš utakmicu plej-ofa za plasman u grupnu fazu Ligu Evrope, između Vojvodine i Viktorije iz Plzenja, koja je na programu u četvrtak, 27. avgusta 2015. godine, od 20.30 časova na stadionu “Karađorđe”, obavljaće se i danas i sutra. Cena pojedinačnih karata iznosi 500 dinara (Zapad), 300 dinara (Istok) i 200 dinara (Sever), a, pored toga, na stadion će moći da uđu i vlasnici pretplatnih, godišnjih ulaznica FK Vojvodina. Podvlačimo da će svaki pojedinac moći da kupi po najviše šest ulaznica na maksimalno dva važeća lična dokumenta.

Prodaja je počela u ponedeljak, ulazice za Zapad i Istok prodaju se na centralnoj biletarnici GIGS TIX-a ( Tržni centar “Pariski magazin”, Kralja Aleksandra 12), svakodnevno od 9 do 19.30 časova, a od danas mogu da se kupe i na centralnoj blagajni stadiona “Karađorđe”, od 12 do 18 časova.

Sutra, dakle u četvrtak, na sam dan utakmice, prodaja karata vršiće se na centralnoj blagajni stadiona od 10 časova, a na blagajnama na Zapadu (kod kafića “Frends”), kao i na istočnoj tribini (kod restorana “Ognjište”), od 18 časova, pa do početka susreta u 20.30 časova..

Ulaznice za Sever prodaju se isključivo na severnoj tribini, u navijačkom šopu “Firme”, svakodnevno od 12 do 20 časova.

Pozivamo sve one koji žele da budu uživo svedoci još jedne velike, evropske utakmice Novosađana, da blagovremeno obezbede i kupe ulaznice, jer je interesovanje za njih veliko. One koji budu želeli da uđu na Istok, upozoravamo da će biti otvoren samo ulaz kod restorana “Ognjište” (drugi će biti rezervisan za navijače gostujućeg tima) i molimo da ranije dođu na stadion, jer će ulaz zbog kontrole biti usporen i produžen.

Navijači Viktorije iz Plzenja biće smešteni na južnoj tribini ispod semafora, a karte za taj sektor distribuiraju se isključivo u Češkoj i nije moguće nabaviti ih u Srbiji.

Deca do 7 godina starosti ne moraju da imaju ulaznicu, ukoliko će sedeti kod roditelja u krilu. U suprotnom, njima je takođe neophodna karta za ulaz na stadion.

Za vlasnike pretplatnih karata za Zapad  rezervisan je ulaz broj 4 (zajedno sa TV tehnikom) i za njih su obezbedjena mesta u centralnom delu zapadne tribine.  

Ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena za saobraćaj sutra od 12 do 24 sata.

Hvala na razumevanju i pozivamo Vas da dođete na stadion „Karađorđe“ i pružite veliku podršku fudbalerima Vojvodine u njihovom pokušaju da ostvare istorijski uspeh i uđu u grupnu fazu Lige Evrope.