Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za predstojeći meč 30. kola Super lige Srbije, u kojem će se u petak, 19. juna, sa početkom u 19 časova, na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sastati Vojvodina i Partizan, zvanično početi u sredu.

Shodno naredbi Vlade Srbije broj 83 od 10. juna 2020. godine u vezi sa sprečavanjem širenja virusa kovid-19, kontigent ulaznica koji će biti štampan za ovaj meč iznosiće 50 posto od ukupnog kapaciteta stadiona. Takođe, među prisutnima na stadionu biće neophodno održavanje socijalne distance, a čitav objekat biće propisno i adekvatno dezinfikovan.

Svi navijači koji imaju navijačko obeležje Vojvodine, sa tim obeležjem će moći besplatno da preuzmu ulaznicu za zapad, istok i sever za ovaj meč i to u sredu, četvrtak i petak od 10 do 18 časova u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini stadiona „Karađorđe“ (pored ulaza broj 2).

Prodaja ulaznica za meč Vojvodina – Partizan vršiće se po sledećem rasporedu:

sreda, 17. jun: U prostorijama kompanije “GIGS TIX” u “Pariskom magazinu” (Kralja Aleksandra 12, Novi Sad) kao i u Vulkan knjižarama u Novom Sadu i Beogradu, od devet do 19:30 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

četvrtak, 18. jun: U prostorijama kompanije “GIGS TIX” u “Pariskom magazinu” (Kralja Aleksandra 12, Novi Sad) kao i u Vulkan knjižarama u Novom Sadu i Beogradu, od devet do 19:30 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

petak, 19. jun: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 15 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 15 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok. Na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 15 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za jug. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 17 do 19 časova, moći će da se kupe ulaznice za sever.

Takođe, za ovaj meč važiće i sezonske ulaznice FK Vojvodina za sezonu 2019/20.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 700 (zapad), 500 (istok) i 400 dinara (sever i jug), a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše četiri ulaznice. Fudbalski klub Vojvodina naglašava da je kao organizator meča, shodno članu 13 stav 1 Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, dužan da obezbedi da se ulaznice prodaju samo licima koja poseduju lični dokumenat (lična karta, pasoš itd), odnosno da licima mlađim od 16 godina ulaz na stadion bude dozvoljen samo u pratnji roditelja ili staratelja. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi više od četiri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

Ulaznice će se prodavati po principu “jedna ulaznica – jedna stolica”, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta.

Za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj, istočnoj i zapadnoj tribini.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su, kao i na prethodnim derbi mečevima, zapadna, istočna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Partizan. Za navijače Partizana rezervisana je isključivo južna tribina.

Na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena od strane policije i u nju će moći da uđu samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. Apelujemo na sve vlasnike sezonskih ulaznica da će za ulazak na ovu utakmicu kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4, a kapije stadiona biće otvorene u 17 časova.

Fudbalski klub Vojvodina poziva navijače oba tima, kao i sve ljubitelje fudbala, da na vreme obezbede svoje ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje.