Firma

 

Prodaja ulaznica za derbi meč 18. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana počeće sutra.

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za predstojeći derbi meč 18. kola Super lige Srbije, u kojem će se 30. novembra, sa početkom u 18 časova, na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sastati Vojvodina i Partizan, zvanično početi sutra.

Utorak, 29. novembar: Prodaja ulaznica vršiće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 10 do 18 časova, a moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok (samo za navijače Vojvodine).

Sreda, 30. novembar: Ulaznice za zapad prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) od 12 časova, ulaznice za istok prodavaće se na blagajni na istočnoj tribini od 13 sati (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini „Karađorđa“ od 15 časova.

Prodaja ulaznica za gostujuće navijače vršiće se na dan meča od 14 časova, na blagajni između istočne i južne tribine (pored teniskih terena).

Ulaznice će se prodavati po cenama od 600 (zapad), 400 (istok i jug) i 200 dinara (sever), a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše tri ulaznice. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

Ulaznice će se prodavati po principu „jedna ulaznica – jedna stolica“, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj, istočnoj i zapadnoj tribini.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima Partizana sa obeležjima gostujućeg tima. Za navijače Partizana rezervisan je isključivo sektor ispod semafora na južnoj tribini. Preostali deo juga, kao i polovina istoka (od sredine tribine pa do juga), biće zatvoreni za prisustvo gledalaca.

Na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena od strane policije i u nju će moći da uđu samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa kupljenom ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija. Apelujemo na sve vlasnike sezonskih ulaznica da će za ulazak na ovu utakmicu kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Na svim ulazima na stadion biće postavljeni elektronski čitači ulaznica, zbog čega će ulaz na stadion biti moguć samo na ulaz koji je naznačen na ulaznici ili sezonskoj karti.

Fudbalski klub Vojvodina poziva navijače oba tima, kao i sve ljubitelje fudbala, da na vreme obezbede ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje.