FK_VOJVODINA_GRB

 

 

Sutra (u četvrtak) se igra derbi 5. kola Superlige Srbije, a na stadionu “Karađorđe”, od 20 časova, snage će fudbaleri Vojvodine i Partizana.

Prodaja ulaznica za susret jedina dva preostala srpska tima u evropskoj konkurenciji, počela je danas (sreda), na centralnoj blagajni GIGS TIX-a u Novom Sadu (TC Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12),  i one mogu da se kupe od 9 do 19.30 časova. Cena karata iznosi 500 dinara (Zapad), 400 dinara (Istok), dok će ulaznice za Sever, po ceni od 200 dinara, moći da se kupe jedino u šopu navijačke grupa Firma, na severnoj tribini. Danas se karte prodaju i na centralnoj blagajni stadiona “Karađorđe”, od 12 do 18 časova.

Sutra, na dan utakmice, ulaznice će moći da se kupe na centralnoj blagajni “Karađorđa” od 12 do 20 časova, kao i na dodatnoj blagajni, pored kafića “Frends” na Zapadu, i to od 17 do 20 časova. Istog dana, od 17 časova pa do početka susreta u 20 sati, ulaznice za Istok moći će da se kupe i na blagajnama na ovom delu stadiona, pored restorana “Ognjište”, odnosno kod teniskih terena.

Napominjemo da jedan kupac može da kupi maksimalno tri ulaznice, isključivo uz sopstvenu ličnu kartu koju prodavcu daje na uvid.

Podsećamo na to da je, odlukom Upravnog odbora FK Vojvodina, Zapad proglašen domaćom tribinom, što znači da na nju neće imati pristup gledaoci koji na stadion dodju sa obeležjima FK Partizan. Preciznije, redarska služba će te gledaoce, čak i ako imaju ulaznicu za Zapad, preusmeravati na istočnu tribinu.

Istovremeno, vlasnicima sezonskih karata FK Vojvodina za istočnu tribinu, biće omogućen ulaz na Zapad i Sever. Oni koji imaju te karte, kao i vlasnici sezonskih ulaznica za Zapad, koristiće ulaz broj 4 na ovom delu stadiona.