Istok

 

Prodaja ulaznica za meč Vojvodina – Dinamo Minsk počeće u sredu od 13 časova.

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za predstojeći prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojem će se 28. jula, sa početkom u 20 časova, na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu sastati Vojvodina i Dinamo Minsk, zvanično početi u sredu od 13 časova.

Prodaja ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

sreda, 27. jul: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 13 do 20 časova, moći će da se nabave ulaznice za zapad i istok.

četvrtak, 28 jul: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 13 časova do početka meča, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 14 časova do početka meča, moći će da se preuzmu ulaznice za istok. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini, od 17 časova do početka meča, moći će da se preuzmu ulaznice za sever.

Ulaznice za zapad prodavaće se po ceni od 500 dinara, dok će ulaznice za istok i sever moći besplatno da se preuzmu na blagajni, s tim da će jedno lice moći da kupi/preuzme najviše tri ulaznice.

Ulaznice će se prodavati/deliti po principu „jedna ulaznica – jedna stolica“, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4.

Za ovu utakmicu važiće isključivo sezonske ulaznice za tekuću sezonu 2016/17, dok sezonske ulaznice za sezonu 2015/16. više ne važe.

Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da na vreme obezbede ulaznice i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.