uefa logo

 

Ulaznice za revanš utakmicu plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope između Vojvodine i Viktorije iz Plzenja, od danas se nalaze u prodaji.

Cena pojedinačnih karata je popularna i iznosi 500 dinara (Zapad), 300 dinara (Istok) i 200 dinara (Sever). Ulaznice za Zapad i Istok mogu da se kupe u naredna tri dana na centralnoj blagajni GIGS TIX-a (TC Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12), od 9 do 19.30 časova.

U sredu će se karte za Zapad i Istok prodavati od 12 do 18 časova i na centralnoj blagajni stadiona “Karađorđe”.

U četvrtak će ulaznice moći da se kupe na centralnoj blagajni stadiona od 10 do 20.30 časova, na blagajni između zapadne i severne tribine (kod kafea “Frends”) od 18 do 20 30 časova, kao i na blagajni na istočnoj tribini (kod restorana “Ognjište”) i to od 18 časova, pa sve do početka susreta.

Ulaznice za Sever prodavaće se isključivo u šopu navijačke grupe Firma, smeštenom upravo na severnoj tribini stadiona “Karađorđe”, od utorka do četvrtka, od 12 do 20 časova.

Napominjemo da jedna osoba može da kupi najviše po tri ulaznice i to na maksimalno dva važeća lična dokumenta. To znači, da će svaki gledalac prilikom kupovine karata, morati da priloži svoju i, ukoliko želi više karata (maksimalno šest), još jednu ličnu kartu ili pasoš.