Slaninari zapad

 

Prodaja ulaznica za meč Vojvodina – Ružomberok zvanično će početi u sredu.

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za predstojeći prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojem će se 29. juna, sa početkom u 20 časova, na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu sastati Vojvodina i Ružomberok, zvanično početi u sredu.

Prodaja ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

sreda, 28. jun: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad.

Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 12 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok.

Četvrtak, 29. junNa glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 16 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 17 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za sever.

Ulaznice će se prodavati po ceni od 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever), s tim da će jedno lice moći da kupi najviše tri ulaznice.

Ulaznice će se prodavati po principu „jedna ulaznica – jedna stolica“, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta.

Ulazak na ovu utakmicu biće omogućen i svim navijačima koji imaju sezonsku ulaznicu FK Vojvodina iz prošle sezone.

Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da na vreme obezbede ulaznice i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

MI SMO JEDNO – TO JE NAŠA SNAGA.