Након што је завршена јесења полусезона, у уторак ове недеље одржана је седница Управног одбора ФК Војводина, на којој су, поред чланова управе, присутни били још генерални директор клуба Душан Бајатовић, спортски директор Никола Лазетић и шеф стручног штаба Ненад Лалатовић.

Поред разговора о темама које су битне за свакодневно функционисање клуба и наставак сезоне 2019/20, извештај о учињеном током претходне полусезоне поднели су шеф стручног штаба Ненад Лалатовић и спортски директор Никола Лазетић.

Шеф стручног штаба Ненад Лалатовић поднео је исцрпан извештај о свему у вези са радом првог тима од почетка летошњих припрема до краја јесењег дела првенства и такође изнео своје предлоге у вези са трансфер листом и евентуалним појачањима у предстојећем прелазном року. Након дужег излагања, чланови Управног одбора су прихватили његов извештај и пружили му пуну подршку за наставак његовог веома успешног рада.

Након тога, свој извештај у вези са учињеним у претходном прелазном року и такмичењем у јесењем делу сезоне поднео је и спортски директор Никола Лазетић, који је, између осталог, изразио позитивно мишљење о извештају који је поднео тренер Ненад Лалатовић и сагласио се са његовим виђењем екипе за други део сезоне. Управни одбор је једногласно прихватио и извештај спортског директора, коме је такође пружио пуну подршку за наставак његовог веома успешног рада.

Након тога, председник ФК Војводина Војислав Гајић нагласио је да се преостали дани до краја ове године морају искористити како би се екипа комплетирала и значајно појачала, са циљем да већ првог дана окупљања уочи почетка припрема за нову сезону, који је заказан за трећи јануар, сви нови играчи буду на прозивци и спремни дочекају почетак припрема. Спортски директор Никола Лазетић и шеф стручног штаба Ненад Лалатовић изразили су апсолутну сагласност са његовом констатацијом и преузели обавезу да се у наведеном року позабаве са решавањем овог питања.

Председник Војислав Гајић је истовремено нагласио да позиција ФК Војводина на табели на крају ове сезоне једноставно мора бити једна од оних која обезбеђује учешће у европском такмичењу наредне сезоне, те да сви у клубу морају агилно и предано радити како би се тај циљ остварио, а са тиме су се сагласили и сви преостали чланови Управног одбора.

Пред крај седнице, сагласност са свим наведеним изразио је и генерални директор ФК Војводина Душан Бајатовић, који је истакао да ће и убудуће пружити своју пуну подршку и у свим другим сегментима битним за функционисање клуба, како би резултати ФК Војводина били у складу са реномеом који овај клуб има у српском фудбалу и како би Војводина наредне сезоне представљала Србију на међународној сцени.

Уз констатацију да у другом делу сезоне ни у ком смислу не сме бити занемарено ни учешће у Купу Србије, председник Војислав Гајић и преостали чланови Управног одбора једногласно су се сложили да је минула полусезона била веома и изразито успешна.