Utakmica ¼ finala Kupa Srbije, vojvođanski derbi između Spartak Zlatibor vode i Vojvodine, najvažniji je susret u godini za obe ekipe. Ko sutra trijumfuje, a kalkulacija neće i ne može biti, ostaje u igri za trofej najmasovnijeg domaćeg takmičenja koji pored slave pobednika donosi i mesto u Evropi.
Fudbaleri Vojvodine sa puno optimizma odlaze put severa Bačke gde ih čeka preporođeni i izuzetno motivisani domaćin koji će zasigurno pokušati da produži niz susreta  bez poraza koji datira od vremena kada je na klupu „plavih golubova“ seo iskusni stručnjak Petar Kurlubić. Subotičani od tada ruše sve protivnike redom ali pored visokog morala i samopouzdanja sigurno da imaju i neke slabosti koje će Vojvodina pokušati sa iskoristi, zaključak je trenera „crveno-belih“ Nebojše Vignjevića.
Novosađani,  kao uostalom i njihovi domaćini, imaju svoju računicu, a ona se zove poobeda i plasman u polufinale. Optimizam grade na dosadašnjim rezultatima koji su ih vratili u sam vrh prvenstvene tabele, dobru atmosferu u ekipi kao i povratku u tim kapitena Miroslava Vulićevića i njegovog imenjaka Stevanovića.

Ekspedicija Vojvodine u Suboticu putuje u kasnim popodnevnim satima, nakon treninga i zajedničkog ručka u FC „Vujadin Boškov“.

Snimak pres konfeencije možete pogledati ovde :