Mirko Ivanić

 

U 22. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas će gostovati ekipi Novog Pazara.

Tekstualni prenos meča od 13 časova moći ćete da pratite uživo na našem sajtu.

Dragi navijači, primite naše najdublje izvinjenje zbog toga što ste, usled određenih nepredviđenih okolnosti prouzrokovanih od strane novopazarske policije, bili uskraćeni za tekstualni prenos prvog poluvremena utakmice.

Posle prvih 45 minuta, Vojvodina vodi sa 0:1, a gol je u 15. minutu postigao Mirko Ivanić nakon centrašuta Ivana Lakićevića. Novi Pazar je mogao da povede u 10. minutu, ali je Tintor glavom pogodio prečku. U 13. minutu, prečku u ekipi Vojvodine pogodio je Ožegović, a dobar udarac u ekipi Voše izveo je i Ivanić u 30. minutu, ali je bio zamalo neprecizan. Na stadionu je prisutno oko 2.000 gledalaca, među kojima nema navijača Vojvodine.

Ekipe nastupaju u sledećim sastavima:

Novi Pazar: Živković – Stevanović, Protić, Trtovac, Tintor – Todorović (od 22. Šarac), Đalović, Vusljanin, Pavlović – Osmanagić, Radivojević.

Vojvodina: Perić – Lakićević, Pankov, Puškarić, Nastić – Maksimović, Sekulić – Vukčević, Ivanić, Babić – Ožegović.

Drugo poluvreme je počelo.

46. minut: Izmena u Novom Pazaru: izašao je Vusljanin, a ušao Zilkić.

55. minut: Sjajan pas u prostor za Ožegovića od strane Ivanića. Golman Živković je istrčao, ali je Ožegović pre došao do lopte, otišao udesno i uputio udarac ka golu, ali je jedan od odbrambenih igrača Novog Pazara uspeo da je spreči da uđe u gol.

57. minut: Stevanović je dobro šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Perić bio siguran.

58. minut: Fenomenalan šut Amera Osmanagića sa oko 20 metara, lopta je završila u rašljama Perićevog gola. Novi Pazar – Vojvodina 1:1.

61. minut: Novi Pazar je mnogo bolji rival. Sada je Zilkić šutirao sa oko ivice šesnaesterca, ali je lopta prohujala pored stative Vošinog gola.

62. minut: Žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Radovan Pankov, posle prekršaja nad Dinom Šarcem.

70. minut: Žuti karton u ekipi Novog Pazara dobio je Jasmin Trtovac. Vojvodina je koliko-toliko uspela da uspostavi terensku ravnotežu.

71. minut: Zbog obostranog koškanja, žute kartone dobili su Dino Zilkić u ekipi Novog Pazara i Marko Vukčević u timu Vojvodine. Na terenu se vodi velika borba, sa mnogo oštrih duela.

78. minut: Izmena u timu Vojvodine: izašao je Vukčević, a na terenu je Stamenić. U poslednjih nekoliko minuta, Vojvodina je uspela da prenese težište igre na polovinu Novog Pazara, ali ne uspeva da stvori pravu šansu za gol.

83. minut: Pavlović je oštro faulirao Nastića, a Maksimović je reagovao tako što je odgurnuo igrača Novog Pazara. Stvorila se velika gužva među igračima, a i pojedini navijači su pokušali da uđu na teren. Sudija Zoran Široki dodelio je žute kartone Maksimoviću i Pavloviću.

88. minut: Izmena u Novom Pazaru: izlazi Amer Osmanagić, a ulazi Ivan Obrovac.

91. minut: Izmena u Vojvodini: izlazi Ognjen Ožegović, koji je aplauzom nagrađen od novopazarske publike, a ulazi Milan Pavkov.

Utakmica je završena.