Džon van der Brom

 

Šef stručnog štaba AZ Alkmara Džon van der Brom izjavio je da je Vojvodina veoma dobar tim i da njegovim igračima neće biti lako sutra na terenu stadiona „Karađorđe“.

Fudbaleri AZ Alkmara danas pre podne doputovali su u Novi Sad, a već večeras su izašli na teren stadiona „Karađorđe“, kako bi odradili trening na mestu gde će sutra odigrati prvi meč plej ofa za Ligu Evrope protiv Vojvodine. Na konferenciji za novinare koja je održana u media centru stadiona neposredno pre treninga, predstavnicima medija obratio se šef stručnog štaba AZ Alkmara Džon van der Brom.

– Drago mi je što smo ponovo u Srbiji, gde smo bili i prošle godine, kada smo igrali protiv Partizana. Tada nismo ostvarili dobar rezultat, ali nadam se da ćemo ga ostvariti sutra protiv Vojvodine. Moji asistenti su bili da gledaju poslednje dve utakmice našeg rivala i dobro smo upoznati sa njegovim kvalitetom. To je jak tim, ali i tehnički veoma dobar. Teško mi je da izgovorim njihova imena, ali zapamtili smo igrače sa brojevima 22, 28, 10, sedam, devet… Biće nam teško sigurno, pogotovo s obzirom na to da nismo dobro startovali u holandskom prvenstvu – izjavio je Van der Brom.

Utakmica između Vojvodine i AZ Alkmara igra se sutra od 20 časova na stadionu „Karađorđe“, a ulaznice za zapad i istok su rasprodate. U prodaji su ostale još jedino ulaznice za sever, koje će se prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona sutra od 12 časova, pa do početka meča.

Ulaznice za sever prodavaće se po ceni od 200 dinara, s tim da jedno lice može da kupi najviše tri ulaznice. U slučaju da do početka meča ulaznice budu rasprodate, FK Vojvodina će o tome odmah obavestiti javnost preko svog zvaničnog sajta.

Ulaznice se prodaju po principu „jedna ulaznica – jedna stolica“, što znači da karte za utakmicu moraju da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Fudbalski klub Vojvodina naglašava da će se pri ulasku na stadion ulaznice skenirati elektronskim čitačem, te će stoga svi gledaoci, uključujući i vlasnike sezonskih ulaznica, moći da uđu samo na ulaz koji im je naznačen na ulaznici.

Za ovu utakmicu važiće isključivo sezonske ulaznice za tekuću sezonu 2016/17, dok sezonske ulaznice za sezonu 2015/16. više ne važe. Na sam dan meča, prodaja sezonskih ulaznica biće obustavljena i nastavljena sutradan, odnosno u petak.

Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da na vreme obezbede ulaznice i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.