Zoran Vasiljević

 

Posle poraza njegovog tima od Javora, v.d. šefa stručnog štaba Vojvodine Zoran Vasiljević izjavio je da se ponekad desi da ekipa jednostavno ne može da postigne gol i da svojim igračima nema šta da zameri po pitanju angažovanja i borbenosti.

Vojvodina je danas poražena od Javora rezultatom 0:3 (0:1), u 21. kolu Super lige Srbije.

– Čestitam fudbalerima Javora na tri boda, ali ne mogu da ne napomenem da smo u prvom poluvremenu, pre njihovog gola, imali dve-tri prilike, dok su oni iz svoje prve šanse dali evrogol i to preko našeg bivšeg igrača Vuka Mitoševića. Mi nismo uspeli da pogodimo prazan gol i šta dalje da pričam? U drugom poluvremenu smo pogodili prečku i dosta toga nam nije išlo na ruku. Nismo imali sreće, a pomalo ni znanja – kaže Vasiljević.

Na pitanje novinara, on je istakao šta je, po njegovom mišljenju, nedostajalo Vojvodini da danas zabeleži pobedu.

– Možda malo bolji teren, jer mislim da bi nam to više prijalo. Imali smo želju i ne mogu da zamerim igračima na borbenosti i angažovanju. Po mom mišljenju, drugi gol je prelomio utakmicu. Ko se ne razume u fudbal, za ono što smo prikazali rekao bi da nije ništa, ali nedostajao nam je samo završni pas i bolja rešenja u završnici. Jednostavno, dođe takav dan kada ne možete da date gol. U Beogradu smo imali malo više sreće i pružili malo više energije, pa smo osvojili bod, a igračima sam u pripremi ovog meča rekao da ukoliko danas ne pobedimo, protiv Partizana kao da ništa nismo uradili. Cele nedelje sam upozoravao da nam je ovo prioritet, ali desilo se šta se desilo i idemo dalje. Imamo još utakmicu protiv Spartaka, pa onda na polusezoni da vidimo šta ćemo i kako ćemo – rekao je Vasiljević.

U narednom kolu, fudbalere Vojvodine očekuje gostovanje ekipi Spartaka u Subotici, a taj meč će se igrati u sredu.