Фудбалери Војводине победили су екипу Радничког резултатом 3:0 (1:0), у 23. колу Супер лиге Србије.

Пред око 1.000 гледалаца на „Карађорђу“, стрелци за Вошу били су Мркаић у првом и 91. и Вукадиновић у 69. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Роцков – Стојковић, Бралић, Саничанин, Ђорђевић – Дринчић, Топић – Вукадиновић (од 84. Човић), Бојић (од 81. Зукић), Младеновић (од 70. Ђуричин) – Мркаић.

Раднички: Ристић – Стевановић, Тодоровски, Суботић, Пејовић – Чумић, Летић, Мелег (од 23. Милосављевић), Михајловић (од 67. Стојановић) – Којић (од 86. Ђилас), Маслаћ.

Војводина је повела већ у првом минуту. Са десне стране, добро је центрирао Стојковић, а у шеснаестерцу Радничког, лопту је главом одлично захватио Мркаић и проследио је иза леђа голмана Ристића.

У 15. минуту, Воша је лако могла до другог поготка, после слободног ударца са око 25 метара који је извео Дринчић, али је Ристић одбранио. Војводина је била тим који је имао већи посед лопте и успела је да пренесе игру на половину ривала, али су праве прилике изостајале.

Међутим, у 69. минуту, црвено-бели су увећали вођство. Вукадиновић је прошао поред једног од играча Радничког и фантастичним ударцем са око 23-24 метра искоса погодио даље рашље голмана Ристића.

Тек од тог тренутка, Раднички је успео да успостави равнотежу у игри, али правих прилика није било. На другој страни, у 91. минуту, Мркаић је поново затресао мрежу.

Ђорђевић је одлично прошао по левој страни и одиграо повратни пас до Мркаића, који је прецизним ударцем са десетак метара искоса поставио коначан резултат.