Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Radničkog rezultatom 3:0 (1:0), u 23. kolu Super lige Srbije.

Pred oko 1.000 gledalaca na „Karađorđu“, strelci za Vošu bili su Mrkaić u prvom i 91. i Vukadinović u 69. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Rockov – Stojković, Bralić, Saničanin, Đorđević – Drinčić, Topić – Vukadinović (od 84. Čović), Bojić (od 81. Zukić), Mladenović (od 70. Đuričin) – Mrkaić.

Radnički: Ristić – Stevanović, Todorovski, Subotić, Pejović – Čumić, Letić, Meleg (od 23. Milosavljević), Mihajlović (od 67. Stojanović) – Kojić (od 86. Đilas), Maslać.

Vojvodina je povela već u prvom minutu. Sa desne strane, dobro je centrirao Stojković, a u šesnaestercu Radničkog, loptu je glavom odlično zahvatio Mrkaić i prosledio je iza leđa golmana Ristića.

U 15. minutu, Voša je lako mogla do drugog pogotka, posle slobodnog udarca sa oko 25 metara koji je izveo Drinčić, ali je Ristić odbranio. Vojvodina je bila tim koji je imao veći posed lopte i uspela je da prenese igru na polovinu rivala, ali su prave prilike izostajale.

Međutim, u 69. minutu, crveno-beli su uvećali vođstvo. Vukadinović je prošao pored jednog od igrača Radničkog i fantastičnim udarcem sa oko 23-24 metra iskosa pogodio dalje rašlje golmana Ristića.

Tek od tog trenutka, Radnički je uspeo da uspostavi ravnotežu u igri, ali pravih prilika nije bilo. Na drugoj strani, u 91. minutu, Mrkaić je ponovo zatresao mrežu.

Đorđević je odlično prošao po levoj strani i odigrao povratni pas do Mrkaića, koji je preciznim udarcem sa desetak metara iskosa postavio konačan rezultat.