obrazac-za-slike---vesti

 

 

Pelep sunčan dan u Beleku izmamio je osmehe na licu fudbalerima Vojvodine.
Današnji prepodnevni trening protekao je u vedroj, optimističnoj atmosferi, a samo su povređeni Slobodan Novaković i Slaviša Radović, sa klupe pratili rad svojih klupskih drugova.
Bez obzira na maksimalne zahteve koje je pred njih postavio trener, Zoran Marić, prvotimci „crveno-belih“, bez pogovora su izvršavali sve obaveze. Najteži segment priprema, svakako je rad na sticanju snage, kondicije i brzine, a treneri Janković i Bašić, nemaju milosti prema svojim pulenima.

 

SLOBODAN NOVAKOVIĆ I SLAVIŠA RADOVIĆ I DALJE VAN STROJA

– Povreda Novakovića je komplikovanija nego što je, u prvi mah, izgledalo. Boba će morati da pauzira još koji dan i da, uz redovne terapije, bude strpljiv i uspešno se oporavi. Pratićemo situaciju i nadam se, da će u najskorije vreme, moći da počne sa treninzima. Što se tiče Radovića, on ima povredu skočnog zgloba, ali njegov oporavak teče po planu. Očekujem da će se i on uskoro uključiti u rad punim intenzitetom.-kaže Šef medicinske ekipe Vojvodine, dr Borko Vukosav.

 

MARIĆ : PROTIV POLJAKA SA DVA TIMA

– Rezultat prve kontrolne utakmice koju ćemo igrati protiv Pogona,  neće nam biti u prvom planu.-istakao je Šef struke Novosađana, Zoran Marić.

– Ovaj test će nam poslužiti, pre svega, u svrhu još jedne procene potencijala naših mlađih prvotimaca. Naravno, nećemo zapostaviti ni iskusnije igrače, pa mi je stoga plan, da na teren izvedem dve različite ekipe koje će igrati po 45 minuta. Jedino će golman Milan Jovanić na ternu provesti svih 90 minuta. Već od naredne utakmice, počeće da se kristališe sastav ekipe za prolećni deo prvenstva.

 

KRUNIĆ (NI)JE GOTOVA PRIČA

 Šef  novosadske ekspedicije, Mićo Vranješ, svakodnevno izveštava predsednika UO  FK „Vojvodina“, Zorana Šćepanovića o aktivnostima ekipe u Turskoj.

Njih dvojica, između ostalog,  koordiniraju aktivnosti oko eventualnih transfera, a kako stvari stoje, još uvek postoje šanse da talentovani, mladi reprezentativac BiH, Rade Krunić, ipak obuče crveno-beli dres.

– Predsednik Šćepanović i Rade Krunić još uvek pregovaraju o eventualnom dolasku u naše redove, talentovanog veznog igrača Donjeg Srema. Tako da ova priča za nas još uvek nije okončana. Mogućnosti da Krunić postane igrač Vojvodine, još uvek nisu iscrpljene. Sve će se znati u toku narednih nekoliko dana.-zaključuje Vranješ.