Aleksandar Veselinović

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da je optimista uoči gostovanja ekipi Radnika u Surdulici i da veruje u dobar rezultat ukoliko njegovi igrači ponovo budu igrali kao na prethodne dve utakmice.

U 30. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u četvrtak gostuju ekipi Radnika u Surdulici. Crveno-beli danas imaju dva treninga (od 10 i 17 časova), a put Surdulice kreću sutra u osam sati ujutro, kako bi tamo prenoćili i odmorni dočekali meč protiv Radnika, koji će se odigrati u četvrtak sa početkom u 17 časova.

Šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović optimista je uoči ovog gostovanja, ali samo pod uslovom da njegovi igrači u četvrtak pokažu istu energiju i odnos prema igri kakav ih je krasio na poslednje dve utakmice.

– Sa naše strane, potrudićemo se maksimalno da odigramo što je bolje moguće i očekujem da budemo motivisani i kompaktni, kao što smo to bili i na meču protiv Radničkog. Moram još jednom da naglasim da sam izuzetno zadovoljan energijom i odnosom prema igri koji su igrači prikazali na toj utakmici, a i dalje smatram da smo rezultatski zaslužili više od remija. U svakom slučaju, ako isti pristup ponovimo i u Surdulici, onda imamo razloga da budemo optimisti, iako veoma poštujem fudbalski klub Radnik i njihovog trenera Simu Krunića – kaže Veselinović.

U prostorijama FSS u Beogradu danas je obavljen žreb polufinala Kupa Srbije, a izvlačenjem kuglica odlučeno je da će protivnik Vojvodine u ovoj fazi takmičenja biti Partizan. Prva utakmica igraće se 26. aprila u Novom Sadu, a revanš 10. maja u Beogradu.

– Bili zadovoljni ishodom žreba ili ne, u polufinalu se igraju dve utakmice i na ta dva meča morate pokazati da zaslužujete da igrate u finalu. Generalno, bilo mi je svejedno koga ćemo dobiti za rivala, jer u svakom slučaju moramo da pružimo svoj maksimum. Naravno, poštujem veličinu i ugled Partizana, ali ćemo sigurno dati sve od sebe. Iz tog razloga, mislim da zbog toga što će nam oni biti protivnik ne treba da budemo euforični, ali ne treba ni da žalimo – rekao je Veselinović.