Aleksandar Veselinović

 

Posle remija njegovog tima protiv Zvijezde 09 iz Bijeljine, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da je viđen dobar meč i da je zadovoljan sa zalaganjem i angažovanjem svojih igrača.

Zvijezda 09 i Vojvodina danas su igrali nerešeno 2:2 (1:1), u prijateljskom meču odigranom u Ugljeviku.

– Bila je ovo dobra prijateljska utakmica, protiv odličnog protivnika, u lepom fudbalskom ambijentu. Zadovoljan sam angažovanošću igrača, iako je evidentno da nam je ovo tek druga utakmica u pripremnom periodu. Danas je šansu da zaigra dobilo oko 19-20 igrača, među kojima su i šestorica novih, s tim da su nam se Đorđević i Zlomislić tek juče priključili. Sada treba da nastavimo da radimo, kako bismo u preostalim prijateljskim utakmicama do početka prvenstva pokušali da koliko-toliko iskristališemo tim – kaže Veselinović.

On je zadovoljan odnosom prema obavezama koji su prikazali novopridošli fudbaleri, za koje ističe da će vreme pokazati da li će biti prava pojačanja za Vošu.

– Zadovoljan sam time što su debitovali i igrali posle napornog puta, jer ni jedan ni drugi nisu celu noć spavali, a vreme će pokazati da li su i kolika pojačanja za Vojvodinu. Svakako nam je potrebno još pojačanja, a ova utakmica je pokazala da je neophodno da u što kraćem roku pronađemo igrače za još dve pozicije, ako želimo da imamo kvalitetna rešenja i veću konkurenciju – istakao je Veselinović.

Fudbaleri Vojvodine još večeras će prespavati u etno selu Stanišići, dok će se sutra popodne vratiti u Novi Sad, gde će nastaviti pripreme za predstojeću sezonu.