obrazac-za-slike---vesti

 

 

Da  na prethodnoj konferenciji nije govorio u prazno i davao lažna obećanja kada je, citiramo rekao : „Ne brinite, napravićemo možda i bolji tim nego što smo imali…“, sportski menadžer Vojvodine Zoran Pavlović danas je delima i potvrdio.

Novi članovi Vojvodine su : Ubojiti strelac Lazar Veselinović koji je proteklu polusezonu nastupao za Dinamo iz Minska i štoper Milko Novaković.
Vojvodina je angažovanjem Veselinovića i Novakovića  „naoštrila“ sam vrh napada i značajno pojačala konkurenciju u zadnjij liniji.
Lazar Veslinović je rođen 04. 08. 1986 u Novom Sadu, a tokom svoje dosadašnje bogate karijere ostvario zapažene učinke u ekipama čiji je bio član. Podsećanja radi novi centarfor „crveno-belih“ nosio je dresove ČSK Pivare, Inđije, Big Bula, Palića, Spartaka, Proletera (NS), Mladog Radnika, kulskog Hajduka i Dinama iz Minska.

MILKU NOVAKOVIĆU UGOVOR ZA ROĐENDAN

Fudbalski klub Vojvodina dobio je još jedno pojačanje. Danas je u prostorijama FC „Vujadin Boškov“ ugovor sa Vošom potpisao štoper Milko Novaković.
Novaković je dete Vojvodine za koju je već nastupao u dva navrata, 2006-2007 i 2010-2011. U svojoj statistici ima upisan i jedan prvenstveni gol koji je postigao na utakmici protiv Borca u Čačku. Ovo je njegov treći početak u matičnom klubu, a kako sam kaže, izuzetno je srećan i zadovoljan što se vraća u svoju kuću.

Miliko Novaković je rođen 21. 01. 1988. U Novom Sadu. Prošao je sve mlađe kategorije „crveno-belih“. Tokom dosadašnje karijere osim Vojvodininog  nosio je dresove Sloge iz Temerina, Cementa, Banata, Novog Sada, Mogrena, Videotona, Metalca (GM), Grblja, Javora i moldavske Dačije. Za U-21 reprezentaciju Crne Gore upisao je 12 nastupa.

SUTRA NOVI POTPISI

Prema rečima menadžera Nikole Pavlovića u narednih par dana (najverovatnije već sutra) očekuje se da ugovore sa Vojvodinom potpišu još nekoliko poznatih fudbalera.