Stručni štab Vojvodine

 

Posle poraza njegovog tima od Bečeja, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da su meč na terenu završili devetorica igrača poniklih u omladinskoj školi „Ilija Pantelić“ i da je veoma zadovoljan sa nastupima nekih od njih.

Vojvodina je danas poražena od Bečeja rezultatom 1:2 (1:1), u prijateljskom meču odigranom u FC „Vujadin Boškov“.

– Ova utakmica je imala više ciljeva. Najpre, želeli smo da damo šansu igračima koji nisu igrali na poslednje dve prijateljske utakmice i vidimo na kom nivou se nalaze, a takođe, u dogovoru sa rukovodstvom kluba, odlučili smo da najtalentovaniji omladinci ubuduće jednom nedeljno treniraju zajedno sa prvim timom i nastupaju na mečevima ovakvog tipa. Veoma mi je drago što je ovaj meč završilo devet igrača koji su ponikli u omladinskoj školi Vojvodine i sa nekima od njih sam vrlo zadovoljan, iako iz pedagoških razloga neću reći o kome se radi. Utakmicu smo odigrali u visokom ritmu i vidi se da je ova grupa igrača osvežena, za razliku od onih koji su nastupili protiv Urala, pa sada imamo jasniju sliku o tome na koga od fudbalera koji su zaigrali danas možemo da računamo za početak prvenstva – kaže Veselinović.

Šef stručnog štaba Vojvodine ističe da su kadrovske promene u timu i dalje moguće.

– Na kraju ove nedelje, odlučićemo ko od igrača će ići na pozajmicu i gde, vodeći računa da to ne remeti proces rada našeg prvog tima. Još uvek ima vremena do kraja prelaznog roka i samim tim postoji mogućnost da igrači odu u druge klubove, a od onih za koje budemo smatrali da treba da idu na pozajmicu, procenićemo i njihov trenutni nivo, odnosno da li treba da idu u drugu ili treću ligu da bi igrali redovno – rekao je Veselinović.