Aleksandar Veselinović

 

Posle plasmana njegovog tima u polufinale Kupa Srbije, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović zahvalio se svojim igračima na pozitivnom voljnom momentu koji su iskazali i istakao da je to bilo presudno u ovom meču.

Vojvodina je danas savladala Borac rezultatom 5:2 (2:1), u četvrtfinalu Kupa Srbije.

– Pre svega, hteo bih da se zahvalim našim igračima, koji su ispoljili jedan pozitivni voljni momenat, a na trenutke i visoki kvalitet. Takođe, zahvaljujem se i publici, koja je prepoznala važnost utakmice i koja nam je na momente dala podršku i pozdravljala igrače. Opredeljenje ekipe Borca da se nadigrava tokom svih 90 minuta zaslužuje pohvale i to je ono što svako od nas mora da podrži, a ja joj želim da do kraja prvenstva ostvari svoje ambicije – kaže Veselinović.

Iako sigurno ima razloga za zadovoljstvo zbog ubedljive pobede na svom debiju na klupi Vojvodine, on već razmišlja o sledećem meču.

– Nažalost, u fudbalu nema starih zasluga, a za mene lično nema ni dovoljno vremena, pa već sada razmišljam o sledećoj utakmici i sledećem protivniku, jer kao što sam juče rekao, pripremaćemo se od meča do meča. Veliku zahvalnost dugujem i članovima svog stručnog štaba, sa kojima sam u ponedeljak popodne odradio prvi trening, a svako od njih dao je veliki napor da u što optimalnijim uslovima dočekamo ovu utakmicu. Kad dođe do smene trenera, to je uvek nešto vanredno i na igrače kao mlade ljude to sigurno deluje – rekao je Veselinović.

Narednu utakmicu, Vojvodina će odigrati već u nedelju i to ponovo na „Karađorđu“, kada će u 29. kolu Super lige Srbije dočekati niški Radnički. Taj meč počeće u 19 časova.