У 14. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Инђије на „Карађорђу“. После ремија са Јавором у прошлом колу, међу црвено-белима је остао жал због пропуштене прилике да се освоје сва три бода, али у исто време, то им је додатно подигло мобилност да у наредној утакмици уложе максимум знања и залагања како би победом обрадовали своје навијаче.

Међутим, капитен Војводине и млади репрезентативац Србије Ранко Веселиновић (20) сматра да то неће бити лако.

– Ја сам и раније рекао да у овој лиги више стварно нема лаких утакмица, јер буквално свака екипа сада уме да се затвори и да из контре чека своју шансу за гол, а мислим да је управо то оно што можемо очекивати сутра од Инђије. Међутим, како год да наш противник буде играо, наша обавеза је да остваримо победу и до ње морамо доћи како год знамо и умемо – каже Веселиновић.

Војводина се тренутно налази на трећем месту на табели са 27 освојених бодова, док је Инђија тренутно 14. са чак 20 бодова мање.

– Ја сам веома задовољан нашим играма и резултатима у овој сезони, поготово у односу на претходну, која је била катастрофа. Сада играмо добро и побеђујемо, а једино смо код куће на неким мечевима непланирано остали без бодова. Ипак, без обзира на то, атмосфера у нашим редовима је и даље јако добра, што ме наводи да верујем да ћемо са добрим резултатима наставити и у даљем току првенства – истиче Веселиновић.

На утакмици против Јавора, он је постигао свој првенац у првом тиму „старе даме“.

– Наравно, јако ми је драго због тога што сам постигао свој први гол у првом тиму Војводине, али ми је у исто време и жао због тога што на тој утакмици нисмо остварили победу. Међутим, то је сада већ у прошлости, а ми се окрећемо ономе што долази, те верујем да ћемо имати још разлога за радовање – рекао је Веселиновић.

Утакмица између Војводине и Инђије игра се сутра од 18 часова на „Карађорђу“, а улазнице за овај меч моћи ће бесплатно да се преузму на благајнама. Улазнице за запад преузимаће се на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток преузимаће се на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север преузимати у шопу навијача Војводине на северној трибини стадиона.

Благајне ће бити отворене на дан меча, сат времена пре почетка утакмице. Такође, за ову утакмицу важиће и сезонске улазнице ФК Војводина из прошле сезоне.