Aleksandar Veselinović

 

Posle poraza njegovog tima od Radničkog, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da je klub iz Niša pokazao koliko je trenutno moćan u srpskom fudbalu.

Vojvodina je danas poražena od Radničkog rezultatom 5:0 (1:0), u petom kolu plej ofa Super lige Srbije.

– Čestitam Radničkom na pobedi i s obzirom na to da sam nekada igrao ovde, želim mu uvek sve najbolje. Radnički je pokazao koliko je moćan klub u srpskim okvirima i imam utisak da pored ovakvog Radničkog, na „Čairu“ večeras ni Real iz Madrida ne bi imao šta da traži. Kod 3:0, pokazalo se kolika je moć Radničkog u srpskom fudbalu ove sezone, a nakon toga, naša igra se bukvalno raspala i igrači više ni na koji način nisu imali snage da se vrate u utakmicu. Radničkom želim sve najbolje i mnogo uspeha na putu do i u Evropi – kaže Veselinović.

Današnji težak poraz Vojvodine predstavlja dodatno iznenađenje ukoliko se zna da su crveno-beli u prošlom kolu pobedili Partizan na „Karađorđu“.

– U ovom momentu, Radnički je toliko moćan klub u Srbiji, da Vojvodina nema snage da mu se odupre, a dokaz tome je i izmena koju sam napravio već u 20. minutu, kada sam Ezea izveo iz igre – rekao je Veselinović.

U narednom kolu, Vojvodina će na svom terenu dočekati ekipu Crvene zvezde.