Aleksandar Veselinović

 

Posle pobede njegovog tima nad Čukaričkim, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da crveno-beli treba da budu dostojanstveni nakon ovako visokog trijumfa, kao što su to bili i nakon nekih prethodnih poraza.

Vojvodina je večeras pobedila Čukarički rezultatom 1:6 (1:3), u poslednjem kolu plej ofa Super lige Srbije.

– Čestitam našim momcima na profesionalizmu i ozbiljnosti. Rekao sam da Vojvodina do kraja prvenstva treba da igra onako kako to zahteva klub njenog nivoa, bez obzira na to koliko bodova ima i na kom mestu se nalazi. Sada možemo da žalimo što se prvenstvo završava, ali tako je kako je. Prethodnih sedam kola u plej ofu smo iskoristili da se odmerimo sa najboljim ekipama u Srbiji, vidimo gde smo i pripremljeni uđemo u narednu sezonu. Posle ove pobede, treba da budemo dostojanstveni, kao što smo to bili i nakon nekih prethodnih poraza, odnosno da izvučemo pouke iz dobrih i loših stvari. Istovremeno, zadovoljstvo mi je što smo večeras imali priliku da igramo na ovom stadionu protiv Čukaričkog, kluba koji je po mnogo čemu svetao primer u sadašnjem srpskom fudbalu. Igračima i svima ostalima koji su deo Čukaričkog želim puno sreće i uspeha. Kada bi se svi ugledali na njih, svima bi nam bilo mnogo lepše – izjavio je Veselinović.

Vojvodina je prvenstvo završila na osmom mestu na tabeli, a okupljanje igrača i lekarski pregledi pred početak priprema za narednu sezonu zakazani su za 11. jun.