Aleksandar Veselinović

 

Posle remija njegovog tima protiv ekipe Budućnosti, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da crveno-beli u što skorijem roku moraju dovesti barem četvoricu novih fudbalera.

Vojvodina i Budućnost iz Podgorice danas su igrali nerešeno 2:2 (2:2), u prijateljskom meču odigranom na Zlatiboru.

– Danas smo dali šansu svim igračima, kojih zajedno sa omladincima imamo ukupno 20. Igrali smo dva puta po 60 minuta i uočljiv je bio voljno-motivacioni momenat kod svih fudbalera. Mislim da u ovom trenutku i trkački izgledamo veoma dobro, pogotovo s obzirom na to da nam je ovo bio prvi prijateljski meč i to protiv ozbiljnog protivnika. Međutim, ako želimo da budemo na nivou od prošle sezone, a da ni ne govorim o tome da napravimo i nešto više od toga, evidentno je da u najskorijem roku moramo dovesti minimum četvoricu igrača. Jednostavno, to je nešto što je očigledno i smatram da na tome svi moramo vrlo ozbiljno da poradimo – kaže Veselinović.

Šef stručnog štaba crveno-belih ne želi javno da otkrije na kojim pozicijama u timu su Vojvodini potrebna pojačanja.

– Zajedno sa rukovodstvom, odredili smo pozicije u timu na kojima su nam potrebni novi igrači, ali sada već ulazimo u cajtnot. Sredina je priprema i današnja utakmica je pokazala da je dovođenje pojačanja urgentno – ističe Veselinović.

S druge strane, on je prezadovoljan atmosferom i radom igrača na Zlatiboru.

– Uslovi za rad su dobri, baš kao i atmosfera i vremenske prilike. Momci zaista rade izvanredno i što se toga tiče, nemam nijednu zamerku – rekao je Veselinović.

Sutra pre podne, fudbaleri Vojvodine će imati lakši trening oporavka i to u teretani hotela „Palisad“, dok će već popodne ponovo istrčati na teren i raditi sa loptom.