Aleksandar Veselinović

 

Posle poraza njegovog tima od Voždovca, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da crveno-beli nisu zaslužili da izgube na današnjoj utakmici.

Vojvodina je danas poražena od Voždovca rezultatom 2:1 (2:0), u trećem kolu plej ofa Super lige Srbije.

– Pre svega, čestitam fudbalskom klubu Voždovac i mom kolegi Milošu Veselinoviću na pobedi. Igračima i svima koji rade u Voždovcu iskreno želim mnogo sreće i uspeha, jer neke od tih ljudi poznajem lično i zaista smatram da je ovaj klub po mnogo čemu primer kako bi trebalo da se radi u našem fudbalu. S druge strane, moram da čestitam i našim igračima na uloženom trudu, energiji i želji. Jesmo izgubili utakmicu, ali ovaj meč, pogotovo drugo poluvreme, predstavlja put kojim Vojvodina treba da ide i Vojvodinu kakvu ja hoću, a to je tim koji dominira, koji se ne predaje ni pri negativnom rezultatu, koji u organizaciji igre zna šta želi i prenosi igru na polovinu protivnika. Po svemu što smo danas prikazali na krovu tržnog centra, mislim da smo zaslužili da rezultat bude drugačiji, čime ni na koji način ne bih želeo da umanjim pobedu Voždovca. Mislim da je naše izdanje bilo veoma kvalitetno, ali uz dve nedopustive individualne greške posle kojih je Voždovac poveo i to je nešto što klub nivoa Vojvodine ne sme sebi da dozvoli. No, moramo da nastavimo da radimo, da verujemo i budemo mentalno jaki. Već uveliko smo počeli pripreme za sledeću sezonu, jer realno nemamo šansu da ove godine izađemo u Evropu. Zato ćemo nastaviti da razvijamo igru i dajemo maksimum na svakom meču, odnosno da pružamo šansu svim igračima, kao što smo je nekima od njih dali i danas – izjavio je Veselinović.

U narednom kolu, Vojvodinu očekuje derbi protiv Partizana na „Karađorđu“, koji će se odigrati u nedelju, sa početkom u 18:30 časova.