Aleksandar Veselinović

 

Posle pobede njegovog tima nad Napretkom, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da je znao da njegov tim očekuje teška utakmica i zahvalio se igračima na zalaganju i borbi koju su prikazali.

Vojvodina je večeras pobedila Napredak rezultatom 2:1 (1:0), u prvom kolu plej ofa Super lige Srbije.

– Znali smo da će ova utakmica biti teška. Moram da se zahvalim svojim igračima na htenju, volji i želji, a na momente, rekao bih, i kvalitetnoj igri. Jedna od glavnih ideja bila nam je da igramo do poslednjeg zvižduka i ja sam vaspitavan tako da se igra do poslednje sekunde. Takođe, iskreno bih želeo da se zahvalim navijačima, čiju smo podršku, po ovom teškom vremenu, osećali tokom svih 90 minuta. To se posebno odnosi i na trenutke kada rezultat nije bio povoljan po nas, a u Novom Sadu, to je sve osim pobede Vojvodine – kaže Veselinović.

On je pohvalio ekipu Napretka za prikazanu igru, kao i svog kolegu Vuka Rašovića za rezultate koje je ostvario u ovoj polusezoni.

– Igrali smo protiv veoma dobre, organizovane i kvalitetne ekipe Napretka. Ništa nije slučajno, pa tako ni to što je Napredak na poslednjih šest utakmica imao pet pobeda i samo jedan remi, pri čemu je na samo tri utakmice primio gol. Mom kolegi i jednom velikom gospodinu Vuku Rašoviću čestitam na rezultatima koje postiže i on je primer kako se gaji odnos i poštovanje prema kolegama, a mislim da je pred Napretkom lepa perspektiva – kaže Veselinović.

Već za četiri dana, fudbalere Vojvodine očekuje nova teška utakmica u plej ofu, pošto im predstoji gostovanje Partizanu u Beogradu.

– Nažalost, nemamo mnogo vremena i moramo već ovog momenta da zaboravimo utakmicu protiv Napretka, jer nas već u subotu čeka meč protiv Partizana, u kojem takođe imamo ambicije. Veoma je važno da se dobro oporavimo posle ove utakmice i da dobro raspoloženi i orni odemo u Beograd – rekao je Veselinović.