Делегација ФК Војводина данас је имала изузетно срдачан и весео дочек у Боботи, месту близу Вуковара у Славонији, где су црвено-бели дошли да увеличају прославу 90. рођендана локалног фудбалског клуба Борац из овог села.

Одмах по доласку на игралиште Борца у Боботи, представници домаћина су, уз музику и традиционалну храну, приредили прави домаћински и искрено пријатељски дочек за делегацију ФК Војводина, коју је предводио председник клуба Војислав Гајић.

Том приликом, он је члановима руководства ФК Борац уручио пригодне поклоне, пожелевши им да њихов клуб траје још дуго и захвалио им се на топлом дочеку и томе што су изразили жељу да њихову прославу увелича баш фудбалски клуб Војводина.

– Фудбалском клубу Борац честитам на јубилеју, као и на свим успесима које је постигао током своје историје. Својевремено сам и сам био председник Борца и зато је ово за мене изузетан моменат, јер се овде осећам и као домаћин и као гост. Са одређеним прекидима, у ФК Војводина сам присутан већ дужи низ година и то ми је изузетно задовољство, јер Војводина је један од најстаријих грађанских клубова у читавој бившој Југославији. Ово је већ други пут да смо гости ФК Борац, а ја се надам да ћемо доћи поново, те морам да истакнем да сам импресиониран дочеком који нам је приређен – изјавио је Гајић.

Поред председника Војислава Гајића, данас су у Боботи били и чланови Управног одбора Љубомир Апро, Милан Н. Ђукић и Никола Васиљевић, спортски директор Никола Лазетић, директор стадиона Драгомир Тановић, као и бројни пријатељи клуба, а деца и мештани из Боботе искористили су и долазак Вошиног аутобуса да одмах замоле за заједничку фотографију шефа стручног штаба Ненада Лалатовића и играче „старе даме“.

Такође, данашњем мечу присуствовао је и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, чији долазак је само још више увеличао данашњи догађај и јубилеј домаћег клуба.