Veterani Vojvodine u sredu su odigrali prijateljsku utakmicu protiv veterana fudbalskog kluba Borac iz Starčeva, povodom tradicionalnih Dana druženja koji se trenutno održavaju u ovom mestu.

Ljubazni domaćini iz Starčeva vrlo srdačno su ugostili veterane Vojvodine, zahvalivši im se na tome što su prihvatili njihov poziv za odigravanje prijateljskog meča, a ništa manje zadovoljstvo zbog dolaska u Starčevo izrazili su i predstavnici Udruženja veterana FK Vojvodina, na čelu sa predsednikom Vasom Pušibrkom.

Po završetku utakmice, usledilo je popularno „treće poluvreme“ i druženje u klupskom restoranu, gde su, uz pesmu i večeru, predstavnici dveju ekipa razmenili prigodne poklone i izrazili nadu da se slično druženje ponovi i u skorijoj budućnosti, ali ovoga puta u FC „Vujadin Boškov“.

Naravno, rezultat sa ovog meča nije u prvom planu, ali ostaće zabeleženo da je pobeda pripala veteranima Vojvodine, koji su svog domaćina savladali rezultatom 1:7, uz golove Čekovića, Aurelija Rašiovana, Miće Vranješa (2), Drakulića (2) i Sekule Rašiovana.

Na ovom meču, veterani „stare dame“ su nastupili u sastavu: Vasić, Ćurko, M. Vranješ, Čeković, S. Rašiovan, A. Rašiovan, B. Vranješ, Grujin, Bakić, Zdravković i Drakulić, dok su veterani Borca iz Starčeva igrali u sastavu: Lapić, Milićev, Nikolić, Ćalić, A. Filipović, S. Filipović, Simanić, Deheljan, Vuković, Matijašević i Milosavljević (kasnije su igrali još i Bukumiruc, Ćirković, Stojčev, Smiljanić, Đorđević i Dobrosavljević).