Ветерани Војводине јуче су гостовали у селу Марадик у Срему, где су учествовали на триагоналу на којем су се, поред њих, такмичили још и ветерани ФК Сремац из Војке и ветерани локалног фудбалског клуба Слога из Марадика.

Триагонал је организован поводом сеоске славе и традиционалне манифестације „Марадичка јесен“, а читав турнир је протекао уз лепо и срдачно дружење, које је, након утакмица, настављено и у оближњем ресторану. Том приликом, представници клубова су разменили пригодне поклоне и захвалнице, а посебно интересантно било је и рецитовање песника Стевана Кораћа из Марадика, који је током трајања триагонала написао три песме, сваку посвећену једној одиграној утакмици, чиме су и у стиховима забележене успомене на овај леп догађај.

Такође, занимљив је био и сусрет једног од најстаријих навијача Војводине из Марадика, Ирге Кароља, који се похвалио тиме да и даље памти сваки састав црвено-белих још од шампионске 1966. године, те му је било драго да је овом приликом могао да упозна двојицу чланова из те најбоље генерације у историји „старе даме“ Васу Пушибрка и Радивоја Радосава.

Иако је резултат био у другом плану, остаће запамћено да су триагонал освојили ветерани Војводине, пошто су победили екипу Слоге резултатом 4:0, а са Сремцем из Војке играли нерешено 1:1, док су Слога и Сремац играли без голова.

На овом триагоналу, за ветеране Војводине су играли: Васић, С. Рашиован, Тановић, Филиповић, Врањеш, Ћурко, Говедарица, Грујин, Бакић, Вјештица, А. Рашиован, Зец, Гавриловић и Здравковић.