Veterani Vojvodine juče su gostovali u selu Maradik u Sremu, gde su učestvovali na triagonalu na kojem su se, pored njih, takmičili još i veterani FK Sremac iz Vojke i veterani lokalnog fudbalskog kluba Sloga iz Maradika.

Triagonal je organizovan povodom seoske slave i tradicionalne manifestacije „Maradička jesen“, a čitav turnir je protekao uz lepo i srdačno druženje, koje je, nakon utakmica, nastavljeno i u obližnjem restoranu. Tom prilikom, predstavnici klubova su razmenili prigodne poklone i zahvalnice, a posebno interesantno bilo je i recitovanje pesnika Stevana Koraća iz Maradika, koji je tokom trajanja triagonala napisao tri pesme, svaku posvećenu jednoj odigranoj utakmici, čime su i u stihovima zabeležene uspomene na ovaj lep događaj.

Takođe, zanimljiv je bio i susret jednog od najstarijih navijača Vojvodine iz Maradika, Irge Karolja, koji se pohvalio time da i dalje pamti svaki sastav crveno-belih još od šampionske 1966. godine, te mu je bilo drago da je ovom prilikom mogao da upozna dvojicu članova iz te najbolje generacije u istoriji „stare dame“ Vasu Pušibrka i Radivoja Radosava.

Iako je rezultat bio u drugom planu, ostaće zapamćeno da su triagonal osvojili veterani Vojvodine, pošto su pobedili ekipu Sloge rezultatom 4:0, a sa Sremcem iz Vojke igrali nerešeno 1:1, dok su Sloga i Sremac igrali bez golova.

Na ovom triagonalu, za veterane Vojvodine su igrali: Vasić, S. Rašiovan, Tanović, Filipović, Vranješ, Ćurko, Govedarica, Grujin, Bakić, Vještica, A. Rašiovan, Zec, Gavrilović i Zdravković.