Veterani Vojvodine

 

Posle mnogo godina, veterani FK Vojvodina danas su se okupili u svečanom salonu stadiona „Karađorđe“.

Ideja koja je već dugo postojala u FK Vojvodina, kao i među njenim bivšim igračima i funkcionerima, danas je konačno realizovana. U svečanom salonu stadiona „Karađorđe“, veterani FK Vojvodina okupili su se posle mnogo godina i evocirali uspomene na neka prošla vremena, ali i razgovarali o svojim budućim aktivnostima u vezi sa „starom damom“.

Naime, odlučeno je da uskoro bude formirana sekcija veterana, koja će imati svoj zvaničan pravilnik o članstvu i radu i praktično postati deo kluba. Veterane koji su se danas okupili na „Karađorđu“ pozdravili su predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić i generalni sekretar Božidar Beronja, da bi bivši igrači i funkcioneri kasnije nastavili druženje kroz neformalan razgovor.

Prisutni su bili bivši igrači raznih generacija, pa su se tako na jednom mestu našli Luka Malešev, Radivoj Radosav, Vasa Pušibrk, Rajko Kovačević, Miroslav Vukašinović, Slavko Ličinar, Slobodan Vučeković, Vasa Rutonjski, Mićo Vranješ, Zoran Šaraba i Milan Belić, a prisutni su bili i funkcioneri Svetozar Gatarić, Stevan Lalošević i Miroslav Vislavski.

Odlučeno je da okupljanje sekcije veterana na istom mestu ubuduće bude praktikovano jednom nedeljno, a očekuje se da će se broj njenih članova povećavati i da će sekcija uskoro doneti svoj zvaničan plan delovanja u narednom periodu.