Prodajno-promotivne punktove FK „Vojvodina“ postavljene u centru Novog Sada povodom utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Rapida, sinoć su posetili veterani „crveno-belih“. Članovi prve šampionske generacije iz 1966 : Ilija Pantelić, Đorđe Pavlić, Dobrivoj Trivić, Vasa Pušibrk, Adolf Lambi, Radivoj Radosav, Luka Malešev …,a uz njih živa ikona novosadskog kluba Radomir Krstić, član „zlatne generacije“ i igrač sa najviše odigranih utakmica u crveno-belom dresu kao i njegov prezimenjak Dobrosav („veliki Krle“). Mlađu generaciju predstavljao je Ljubiša Dunđerski, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i fudbaler nekoliko klubova iz Serie A (kapiten Atalante).

JOŠ MALO PA NESTALO

Ulaznice za susret Vojvodina-Rapid idu „kao alva“ što je bilo vidljivo po velikom broju zainteresovanih ispred oba prodajna mesta (u centru grada i na blagajnama stadiona).

Ovim putem još jednom molimo sve navijače da na vreme obezbede ulaznice i na stadion dođu najmanje jedan čas pre početka utakmice kako bi se izbegle gužve na ulazima.