Ветерани Војводине јуче су гостовали у селу Голубинци код Инђије, где су увеличали прославу 99. рођендана фудбалског клуба Јадран из овог места.

Том приликом, одиграна је утакмица између Секција ветерана два клуба, а крајњи резултат је, баш као и сам меч, био пријатељски – 2:2. Може се рећи да су присутни гледаоци имали прилику да уживају у заиста лепој и интересантној фудбалској представи, при чему је виђено неколико заиста врхунских фудбалских потеза, каквим би се могли похвалити и актуелни играчи из јаких европских лига.

Наравно, по завршетку меча, дружење је, уз музику, настављено у оближњем ресторану, где је председник Секције ветерана ФК Војводина Васа Пушибрк уручио пригодне поклоне директору Развојног фонда Војводине Горану Савићу, председнику ФК Јадран Драгану Ђукићу и председнику Секције ветерана ФК Јадран Ђорђу Станковићу, а они су такође узвратили са лепим и пригодним поклонима, међу којима се посебно истиче уметничка слика на којој су насликана два голуба, као синоним за назив села – Голубинци. Дружењу после меча придружио се и некадашњи фудбалер Војводине, а сада члан Инђије Брана Илић, који је рођен и одрастао управо у Голубинцима.

Председник Секције ветерана ФК Војводина Васа Пушибрк захвалио се домаћинима на гостопримству и изразио наду да ће сусрет између ветерана два клуба ускоро бити организован и у ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику, док се, у име домаћина, председник ФК Јадран Драган Ђукић захвалио експедицији Војводине на томе што је својим доласком и одигравањем ове утакмице увеличала прославу 99. рођендана његовог клуба.

На овој утакмици, за ветеране „старе даме“ су наступили: Лесковац, Ћурко, Бакић, Говедарица, Филиповић, Белић, Рашиован, Чековић, Врањеш, Тановић, Цилиншек, Николић, Ђукић и Грујин, а голове су постигли Белић и Врањеш.