Протеклог викенда, ветерани ФК Војводина учествовали су на пријатељском триагоналу у Врднику, организованом поводом обележавања стогодишњице постојања фудбалског клуба Рудар из овог места.

Поред домаћина и ветерана Војводине, на триагоналу су учествовали још и ветерани Партизана из Београда, а прво место на турниру освојили су ветерани „старе даме“, победама над Партизаном резултатом 2:0 и домаћином резултатом 1:5. Друго место на триагоналу припало је ветеранима Партизана, који су екипу домаћина победили резултатом 0:2.

После одиграних утакмица, дружење између некадашњих играча и представника ветеранских секција ових клубова настављено је у оближњем ресторану, уз срдачне разговоре и размењене поклоне, чиме је на леп начин обележен вредан јубилеј ФК Рудар из Врдника.

На овом триагоналу, за ветеране Војводине су наступили: Ћурко, Шаула, Степанов, Кривокапић, Батак, Врањеш, Богуновић, Зарић, Филиповић, Грујин, Здравковић, Бакић и Станисављевић. Поред њих, у експедицији црвено-белих били су и нешто старији ветерани, који су са трибина испратили ове мечеве, а то су: Радосав, Мокуш, Јурчић, Леринц и Пураћ.