Proteklog vikenda, veterani FK Vojvodina učestvovali su na prijateljskom triagonalu u Vrdniku, organizovanom povodom obeležavanja stogodišnjice postojanja fudbalskog kluba Rudar iz ovog mesta.

Pored domaćina i veterana Vojvodine, na triagonalu su učestvovali još i veterani Partizana iz Beograda, a prvo mesto na turniru osvojili su veterani „stare dame“, pobedama nad Partizanom rezultatom 2:0 i domaćinom rezultatom 1:5. Drugo mesto na triagonalu pripalo je veteranima Partizana, koji su ekipu domaćina pobedili rezultatom 0:2.

Posle odigranih utakmica, druženje između nekadašnjih igrača i predstavnika veteranskih sekcija ovih klubova nastavljeno je u obližnjem restoranu, uz srdačne razgovore i razmenjene poklone, čime je na lep način obeležen vredan jubilej FK Rudar iz Vrdnika.

Na ovom triagonalu, za veterane Vojvodine su nastupili: Ćurko, Šaula, Stepanov, Krivokapić, Batak, Vranješ, Bogunović, Zarić, Filipović, Grujin, Zdravković, Bakić i Stanisavljević. Pored njih, u ekspediciji crveno-belih bili su i nešto stariji veterani, koji su sa tribina ispratili ove mečeve, a to su: Radosav, Mokuš, Jurčić, Lerinc i Purać.