DSC_1454

 

 

Pobedom protiv višestrukog šampiona Bugarske, timom CSKA iz Sofije, fudbaleri Vojvodine praktično su okončali pripreme za nastavak prvenstva i sada im preostaje još 6 dana do gostovanja u Smederevu.  Naredne srede na stadionu kraj Dunava bi, po svemu viđenom u protekla dva meseca, trebalo da potvrde dobru formu.
Sedam pobeda iz isto toliko susreta tokom zimskih priprema ne može, a da ne zadovolji stručni štab novosadskog superligaša. Međutim, prvi stručnjak „crveno-belih“  Nebojša Vignjević ne slaže se u potpunosti sa ovom konstatacijom:
– „Bila je ovo dobra provera za nas i još jedna pobeda. Imali su igrači Vojvodine želju da pokažu i više nego što je trebalo u ovom meču, a CSKA je pokazao da je ekipa koja može da kazni naše propuštene prilike. Nisam prezadovoljan onim što smo pokazali, posebno ne u poslednjih 15 minuta kada smo se, ne znam zbog čeka, povukli. Imamo još dosta stvari na kojima ćemo raditi do utakmice sa Smederevom, posebno kada je u pitanju broj dodira lopte kada smo u njenom posedu, odnosno postavka na terenu“.