Povodom utakmice V kola JSL između Vojvodine i Jagodine u pres centru FC „Vujadin Boškov“ održana je redovna konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili novi šef struke Novosađana, Nebojša Vignjević i kapiten Miroslav Vulićević.
Najavljujući derbi kola, Vignjević je biranim rečima govorio o rivalu opisujući ga kao tim za svaki respekt. Razloge svojim tvrdnjama pronašao je u činjenicama da ekipa podno Đurđevog brda drugu sezonu za redom predstavlja jedan od najozbiljnijih timova u Srbiji. Odlično vođen skup kvalitetnih pojedinaca koji se uz čvrstu disciplinovanu igru uglavnom oslanja na kontranapade preko opasnih Đenića i Stojanovića. Osnovni zadatak „crveno-belih“ biće da disciplinom i ozbiljnim odnosom pokušaju da neutrališu brzu kontru Jagodinaca, a sa svoje strane daju svoj maksimum u nameri da što ranije postignu gol. Koliko će u tome uspeti, ostaje da vidimo u nedelju uveče.
Kapiten Miroslav Vulićević sa svoje strane u ime igrača obećava borbu do poslednjeg minuta koja bi prema njegovim tvrdnjama, trebala da rezultira pobedom i ostankom „crveno-belih“ na čelu tabele.

Tok konferencije možete pogledati ovde :