FC „Vujadin Boškov“

Gledalaca :        100

Sudija :              Ilija Brdar (Irig)

Strelci :              Jao (10 min) i Grin (75 min)

Crveni karton ;   Stojković (Banat)

Vojvodina :         Supić (Kesić), Nikolić (Cvijić), Pavlović, Đurić (Petrić), Karan, Grin, Mitošević (Sekulić), Poletanović (Spremo), Deletić (Bilbija), Jao (Ilić), Škuletić (Šaleta Kordić)

Banat :                Bajić, Stojković, Janjanin, Cenić, Vuković, Radosavljević, Antanasijević, Stanković, Miletić, Stošković, Ožegović

Igrali su još :     Crnobrnja, Tadić, Tasić, Jović, Šarenac, Kiš, Radosavljev, Kozić, Ratković i Vujanić

U solidnoj fudbalskoj predstavi fudbaleri Vojvodine savladali su goste iz Zrenjanina rezultatom 2 : 0. Od samog starta utakmice domaći igrači preuzeli su inicijativu i već u 10 minutu došli do prednosti. Kapiten Vojvodine Igor Đurić lepo je uposlio Deletića na desnom krilu, mladi napadač pretrčao je svog čuvara, centrirao pred gol gde je u naletu bio Škuletić koji je pokušao u padu da šutira ali je za malo zakasnio. Na sreću Novosađana na drugoj stativi akciju je ispratio  Antvi Jao koji nije propustio priliku da udarcem iskosa zatrese mrežu Banata.
Nedugo potom,  malerozni Marko Poletanović morao je da napusti igru zbog povrede.
Gosti iz Zrenjanina nisu u prvom delu igre ni jednom ozbiljno pripretili Supiću dok su sa druge strane igrači Vojvodine nekoliko puta pokušali udarcima sa distance ali bez uspeha.
U drugom delu igre treneri Vojvodine i Banata, Nebojša Vignjević i Zoran Janković u igru su ubacili sve raspoložive snage. Izuzetnu fer i korektnu utakmicu malo je pokvario igrač Banata Stojković kojeg je zbog nepristojnog rečnika sudija Brdar poslao u svlačionicu ali je arbitar iz Iriga ipak dozvolio da umesto isključenog Stojkovića na teren uđe rezervni igrač.
Petnaest minuta pre kraja Seržinjo Grin je svojim „prvencem“ u dresu Vojvodine postavio  konačan rezultat. Milan  Spremo  se lepo snašao u gužvi pred golom i odložio loptu na stranu za Holanđanina koji rezantnim udarcem sa 12-13 metara pogađa donji desni ugao.  Šansu da pobedu učini još ubedljivijom propustio je nešto kasnije  mladi napadač Georgije Ilić.  Međutim, u susretu „1 na 1“ rezervni golman Banata Crnobrnja odličnom intervencijom spasao je svoju mrežu.