Stadion „Oberaih“

Gledalaca :             100

Sudija :                  Štokrajter (Austrija)

Strelci :                  Zoubele (16 min) i Vukadinović (84 min) za Baumit, Đurić (25 min) i Bojović (73 min) za Vojvodinu

Vojvodina :            Supić, Vulićević (Smiljanić), Pavlović, Đurić, Trajković, Ađuru (Grin), Mitošević, Moreira (Bojović), Stevanović, Bilbija, Abubakar

Baumit Jablonec : Valeš, Štohl, Beneš, Novak, Loučka, Pital, Čižek, Jablonski, Zoubele, Lafata, Kopic

Igrali su još :         Kubista, Kovarik, Vanjek, Valenta, Vukadinović, Tšešnjak

Susret između Vojvodine i Baumita odigran je u mestu Oberaih, 130 kilometara udaljenom od baze Novosađana.
Po svemu viđenom, ekipa Baumita pokazala se kao do sada  najjači protivnik „crveno-belima“ tokom boravka u Austriji. Česi su na terenu delovali ozbiljnije čak i od mnogo poznatijeg Kopenhagena.
Veći deo prvog poluvremena imali su blagu inicijativu, a prvi su i stvorili šansu za gol. Nakon nekoliko blagih pokušaja igrača u crnim dresovima, u 9 minutu se na udarac  odlučio Jablonski. Njegov snažan i prcizan šut sa preko 20 metara Supić je skrenuo u korner.
U 16 minutu Baumit dolazi do vođstva. Igrači Vojvodine pogrešili su na sredini terena, lopta je došla do hitronogog Kopica koji šutira iskosa sa 14 metara i pogađa stativu. Na odbijenu loptu natrčava Zoubele i iz neposredne blizine postiže vodeći gol.
Izjednačenje stiže u 25 minutu nakon kornera koji je sa desne strane izveo Bilbija. Stevanović sa druge stative vraća loptu na peterac gde se našao štoper Đurić i udarcem levom nogom šalje loptu iza leđa Valeša.
Od tog trenutka Vojvodina dolazi do svoje igre i u 31 minutu propušta prvu veliku priliku za vođstvo. Mitošević „izbacuje“ Pavlovića po levom boku, sledi centaršut po zemlji na koji dobro reaguje Moreira ali lopta odlazi mimo gola.
Drugo poluvreme potpuno je pripalo Vojvodini. U igru je umesto Ađurua uša Grin, nešto kasnije Moreiru je zamenio Bojović dok je pred kraj Smiljanić ušao umesto lakše povređenog kapitena Vulićevića. Ulaskom Grina igra Vojvodine dobila je na kvalitetu jer se Holanđanin pokazao kao sjajan organizator.
50 minut akcija Mitošević, Bilbija, Stevanović i lopta nakon udarca ovog potonjeg, pogađa prečku. Nešto kasnije, igrao se 62 minut, Grin na ivici šesnaesterca Baumita „spaja“ sa golom Abubakara ali njegov snažan šut golman češke ekipe krajnjim naporom brani. Minut kasnije u  ulozi „pakera“  opet je Seržinjo Grin. Nakon topvskog udarca Bojovića sa 18 metara ponovo prečka spasava češkog čuvara mreže.
Što mu nije uspelo u 63 minutu, Bojović ispravlja deset minuta docnije. Odličan prodor Stevanovića po desnoj strani, centaršut i volej udarac Vošinog centarfora završava iza leđa golmana.
Šest minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka, Baumit ipak dolazi do izjednačenja. Kovarik centrira sa leve strane, niko od igrača Vojvodine ne reaguje i nekadašnji junior beogradskog Rada, Vukadinović, neometan od ikoga postavlja konačan rezultat.